English site

Povečaj črkePomanjšaj črke

MEDGENERACIJSKI RAZVOJNI PROGRAM KREKOVO SREDIŠČE

SEDANJE IN PRETEKLE AKTIVNOSTI V SKLOPU DNEVNEGA BIVANJA

Trenutno je Krekovo središče zaradi  slabšanja epidemioloških razmer zaprto. O ponovnem odprtju boste udeleženci obveščeni po telefonu.


december 2020: Smo pripravili skupni dogodek, na katerega smo povabili vse sosede, sodelavce in znance. Druženje je bilo prijetno, predstavili smo Krekovo središče in se bolje spoznali s sosedi in lokalno dinamiko v Komendi.


september 2020: Mesec september je potekal v znamenju izletov. 9.9.2020 smo se skupaj odpravili v Kamniško Bistrico, 16.9. 2020 pa nas je pot peljala v Volčji Potok. 


junij - oktober 2020: Je v Krekovem središču potekala vadba za starejše. Vodila jo je fizioterapevtka Brigita, ki je zaposlena v fizioterapiji Reven. Redno so se je udeleževali tudi udeleženci dnevnega bivanja.


junij 2020: Udeleženci dnevnega bivanja so sodelovali na počitniškem varstvu za otroke, ki je bilo v Komendi in v Mengšu. Ko se združi mlado in staro, zasije medgeneracijsko sodelovanje.


marec - junij 2020: Spretni prsti naših udeleženk na dnevnem bivanju so s pomočjo prostovoljcev in zaposlenih izdelali maske iz blaga, primerne za nošenje kot zaščita pred virusom covid - 19.  V kolikor bi si tudi sami radi izdelali masko, sledite spodnji povezavi: https://deloindom.delo.si/bivanje/svetujemo/pralne-zascitne-maske-uporabite-staro-rjuho-ali-gostejse-platno

 
© 2010 - Inštitut Antona Trstenjaka za gerontologijo in medgeneracijsko sožitje