English site

Povečaj črkePomanjšaj črke

KREKOVO SREDIŠČE

SEDANJE IN PRETEKLE AKTIVNOSTI V SKLOPU DNEVNEGA BIVANJA

Zaradi izboljševanja epidemioloških razmer dnevno bivanje 20.4.2021 ponovno odpira svoja vrata!


december 2020: Smo pripravili skupni dogodek, na katerega smo povabili vse sosede, sodelavce in znance. Druženje je bilo prijetno, predstavili smo Krekovo središče in se bolje spoznali s sosedi in lokalno dinamiko v Komendi.


september 2020: Mesec september je potekal v znamenju izletov. 9.9.2020 smo se skupaj odpravili v Kamniško Bistrico, 16.9. 2020 pa nas je pot peljala v Volčji Potok. 


junij - oktober 2020: Reden del programa dnevnega bivanja je dnevna telovadba. Med junijem in oktobrom pa jo je nekajkrat popestrila fizioterapevtka Brigita iz fizioterapije Reven.


junij 2020: Udeleženci dnevnega bivanja so sodelovali na počitniškem varstvu za otroke, ki je potekalo v Komendi in v Mengšu. Ko se združi mlado in staro, zasije medgeneracijsko sodelovanje.


marec - junij 2020: Spretni prsti naših udeležencev na dnevnem bivanju so s pomočjo prostovoljcev in zaposlenih izdelalovali maske iz blaga, primerne za nošenje kot zaščita pred virusom covid - 19.  V kolikor bi si tudi sami radi izdelali masko, sledite spodnji povezavi: https://deloindom.delo.si/bivanje/svetujemo/pralne-zascitne-maske-uporabite-staro-rjuho-ali-gostejse-platno

 
© 2010 - Inštitut Antona Trstenjaka za gerontologijo in medgeneracijsko sožitje